Хората да не купуват храна от амбулантни търговци на плажа, защото

...
Хората да не купуват храна от амбулантни търговци на плажа, защото
Коментари Харесай

Експерт с предупреждение за храната от амбулантни търговци на плажа

" Хората да не купуват храна от амбулантни търговци на плажа, защото рисковете за здравето са съществени ", съобщи пред БНТ Габриела Руменова, създател на онлайн платформата " Ние, потребителите ".

По думите ѝ продължава нелоялната процедура да се отдават в комплект чадърите и шезлонгите.

" Потребителят би трябвало да знае цената на всеки един продукт поотделно, с цел да може да си направи нужната за него композиция ", добави Габриела Руменова и предложи авансово да се осведомяваме къде може да се наемат поотделно.

Тя разяснява и менютата на заведенията за хранене и предлагането на тегло от 100 грама.

" Цените са по-високи в заведенията и с времето се покачват по разнообразни справедливи условия, само че някои предприемчиви търговци разкриват скарите пред заведенията. Там оферират храната с цена за 100 грама, тъй като това не е класическото заведение. Обаче има нарушаване, по-специално за салатите - написа цена за брой, само че щом стигнеш до касата, излиза наяве, че броят е 100 грама и тя е повече. Така се стига до илюзия на клиента ", сподели още Габриела Руменова.

Тя съобщи, че е нарушение и условието за заплащане за потреблението на санитарния възел в заведенията. 

Руменова разкритикува новата процедура на някои бензиностанции по пътя към морето, които позволяват до тоалетна след сканиране на кода от касова записка.

" Ако използваме единствено тази услуга, би следвало да няма проблем, че плащаме за тоалетна. Но основават догадка, че хем сме клиенти, хем плащаме, тъй като ни лимитират свободата на деяние. Организацията е доста комплицирана изключително, в случай че пътуваме с рейс и се основава опашка ", безапелационна е тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР